29 Września 2022 09:58:35
Nawigacja
· Strona Główna
· Forum

· Tomato by Shibby
· FreshTomato


Wątki na forum
Najnowsze dyskusje
· nsa310- brak dostęp...
· AiMESH Asusa.
· TPlink a mesh
· Multiroom N z wykorz...
· Xpenology na cienkim...
· server proxy tomato ...
· Filtr geoip na er-12
· Połączenie site 2 ...
· Zaufany certyfikat S...
· [HOWTO] Kompilacja "...
· ruter z szybkim wi-fi
· VLAN na podstawie MAC
· Telkab vs Orange
· [MOD] FreshTomato-AR...
· Co kupić po uszkodz...
· Szafka - tablica bez...
· Serwer DNS w tomato
· EdgeRouter zamiast O...
· Vlan trunk
· Vpnonline tomato dua...
Najpopularniejsze obecnie wątki
· Multiroom N z wyk... [1299]
· AiMESH Asusa. [45]
· nsa310- brak dost... [7]
· TPlink a mesh [3]
· Xpenology na cien... [1]
· server proxy toma... [1]
· Filtr geoip na er-12 [0]
Ankieta
Jaki procesor posiada twój router?

Broadcom MIPSEL
Broadcom MIPSEL
37% [149 głosów]

Broadcom ARM
Broadcom ARM
51% [209 głosów]

Atheros
Atheros
5% [22 głosów]

Marvell
Marvell
1% [4 głosów]

Ralink
Ralink
1% [3 głosów]

Intel/AMD/VIA
Intel/AMD/VIA
1% [5 głosów]

Żaden z powyższych
Żaden z powyższych
3% [14 głosów]

Ogółem głosów: 406
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 02/02/2015 09:38
Twoje IP
3.235.173.74
Zobacz wątek
OpenLinksys » :: PORTAL :: » Projekty
 Drukuj wątek
UptimeOnWWW v4.5 to do list / wishlist
trefl
czego dokladnie nie zrozumiales?
zacytuje to wszystko co napisalem:
"mi nie wykrywa Windows XP Pro SP2 ENG"

"nie podaje nic, za OS: nie ma nic "

"znalazlem rozwiazanie:
wykrywa kiedy program dziala w jezyku polskim
nie wykrywa kiedy dziala w jezyku angielskim"

co jest w tym niejasne??
 
szafran
o widzisz... moze jakbys od razu napisal:

nie wykrywa winxp sp2 eng, w czasie gdy prog dziala pod jezykiem angielskim, ale wykrywa jak prog dziala w jezyku polskim

to bym nie musial sie domyslac co jest do czego.

siedzac przy kompie i czytajac Wasze posty z bledami robie czasami kilkanascie rzeczy oprocz tego, wiec starajscie sie byc jak najbardziej dokladni i tresciwi (przyklad pana trefla - jego info po kawalku mnie troche zakrecilo, ale poskladane w calosc jest git).
Pozdrawiam
Szafran
___
Router: Proxmox VM OpenWRT x86 + AP: Asus RT-AC5300 + 4x Switch: TP-Link TL-SG108
 
trefl
przeciez dokladnie to napisalem
 
NeoX
A mnie przydałaby się jeszcze wersja na linuksa Smile
I najlepiej bez wykorzystania Xów ahh...xD
 
szafran
@trefl:
"jakbys OD RAZU napisal" = jakbys to napisal za pierwszym razem w jednym poscie.

zreszta nie wazne.
Pozdrawiam
Szafran
___
Router: Proxmox VM OpenWRT x86 + AP: Asus RT-AC5300 + 4x Switch: TP-Link TL-SG108
 
misiom1
Mi na WAG200G na firmware : 1.01.04 nie pobiera danych z routera, pisze że błąd podczas pobierania danych.
 
Radzio84
Z ciekawości sprawdziłem programik pod USRobotics 9108a (wybrałem firmware dla 9106) i działa bez zarzutu. Generowane dane porównałem z wyświetlanymi w telnetowym interfejsie.
Edytowany przez Radzio84 dnia 18-05-2007 19:24
 
szafran
Jakby ktos byl zainteresowany kontynuowaniem projektu to niech sie zglosi na PW.
Pozdrawiam
Szafran
___
Router: Proxmox VM OpenWRT x86 + AP: Asus RT-AC5300 + 4x Switch: TP-Link TL-SG108
 
Przejdź do forum
Zaloguj
Wprowadź adres e-mail lub nazwę użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Aktualnie online
· Gości online: 5

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 24,109
· Najnowszy użytkownik: tomek198609
Czat
Musisz się zalogować, aby opublikować wiadomość.

man1
28-09-2022 22:19
Czy mając vectrę i ich router 6g w trybie bridge (ale wszystkie porty LAN działają) da się zrobić z tego bonding lub cokolwiek by wykorzystać 1,2Gbps od nich?

kerios83
15-09-2022 21:03
@pedro cos tam poleciles? Bo nie widze wiadomosci z shouta nigdzie. Przypominam, chodzi mi o jak najdszybsze wifi (w przystepej cenie) do swiatla 1gB/1gB (bo nie moge dac tam kabla).

tamtosiamto
13-08-2022 20:57
nie za wczesnie na przejmowanie sie takimi sprawami? Wifi 6 jeszcze dobrze nie zagoscilo w domach, mozna powiedziec, ze wcale Smile pozyjemy zobaczymy. Najwyzej da sie po 1 apeku na 1 room i git Wink

dziubek
11-08-2022 22:09
Ciekawi mnie jak z przenikaniem sygnału przez przeszkody? https://www.telepo
lis.pl/tech/sprzet
/...y-z-wifi-7

sts
28-06-2022 11:11
Mój wynik po wifi 1.2GB/s (serwer po lan 1GB/s) https://tiny.pl/93
mj2 i szukam jeszcze czegos szybszego (mówimy o wifi)

maxikaaz
28-06-2022 10:50
@sts - nie, to wyniki z kabla. Klientów AC mam kilku, ale chyba wszyscy "jednostrumien
iowi" 80MHz (czyli 433Mbit/s), więc max. po radiu to ok. 200Mbit/s.

sts
28-06-2022 07:48
@maxikaaz Czy takie prędkości masz po wifi?

maxikaaz
27-06-2022 21:54
@sts - https://ujeb.se/tw
XQeW

maxikaaz
27-06-2022 21:42
@sts - u mnie światło 1000/300 obrabia R7000, awaryjnie mam AC56u. R7000 wykręca 930-940Mbit/s, AC56u mniej o jakieś 20-30Mbit/s. Na obydwu FreshTomato i CTF.

kille72
27-06-2022 19:11
Dołączył: 12/02/2007, zauważyłem ze jestem 15 lat starszy... Grin

56,005,785 unikalnych wizyt