Właśnie przesiadłem się z wersji 1.19 Tomato, na wersję 1.23.
W pierwszej chwili załamanie, bo nie ma ani dotychczasowej skórki, ani nie działają żadne statystyki.
Wszystkie te dodatki miałem zainstalowane wg opisu podanego w tym oto wątku: http://openlinksys.info/forum/viewthr...ad_id=6071
Dla potomności więc podaję, co trzeba zrobić, żeby te wszystkie dodatki odzyskać.
Z zakładki Administration/Scripts/WAN Up, poniższe polecenia
przenosimy do pola Execute When Mounted w zakładce Administration/JFFS2/JFFS2.
Po tych zmianach wszystko nam już działa prawidłowo, a dodatkowo "skórka" ładuje nam sie bezpośrednio po reboocie, a nie dopiero po którymś z kolei odświeżeniu ekranu.
Przy okazji podam przepis na uczynienie tablicy ze statystykami bardziej czytelną. Są to zmiany, o których pisałem w powyższym wątku dnia 27-08-2008 14:38.
W katalogu /jffs/board/board należy znaleźć plik stats.cgi i podmienić jego zawartość na niżej zamieszczoną:
Niestety, nie znam sie na HTML-u i do tej pory nie udało mi się ustawić justowania kolumn Download i Upload do prawej strony komórek.
Gdyby ktoś z Was wiedział jak to zrobić, to bardzo proszę o zmodyfikowanie tego skryptu lub o informację, co w tym celu należy uczynić.
Edytowany przez Dziadek dnia 26-01-2009 02:19