Sprzedam Zyxela 310 (bez 's'). Kupiony na ibood bez dysku. Stan jak nowy, z wszystkimi dodatkami i pudlem.
Obecnie mam na nim debiana ale dysk sobie zostawiam wiec bedzie na oryginalnym oprogramowaniu. Cena 120zl, wliczona przesylka kurierem (DHL).
Propozycje prosze skladac na priv.
Panowie to oszust. Odezwałem się na PRIV nawet rozmawiałem z kolesiem przez telefon. Wszystko ładnie pięknie do momentu kiedy nie dostał kasy. Kasa poszła to i kontakt się urwał. Na telefonie poczta, na meila nie odpisuje.
Czekam jeszcze trochę i zgłaszam sprawę na policje. Zaraz pewnie ktoś powie, że mała szkodliwość czynu tak wiem ale nie chce aby oszukał kogoś więcej. To ta dla przykładu.....
Pozdrawiam
Przy oszustwie nie ma małej szkodliwości czynu, ścigane jest każde nawet za 1 grosza, sprawdzone w praktyce, sam zgłaszałem na policję i sprawa nie została umorzona gościu dostał wyrok też za stówkę.
@cj_clon: przykra sprawa, ale trochę zawiodła cię czujność. koleś się zarejestrował tylko,żeby wstawić ogłoszenie, atrakcyjna cena i nie wspomina o allegro.
może to być jakis wypadek losowy albo ktoś przejął konto pocztowe normalnemu kolesiowi i robi mu problemy. nie usprawiedliwiam oszusta, ale różnych dziwaków można spotkać.
mosao: Może i masz racje nie chce się tłumaczyć bo to nic nie zmieni.
Po rozmowie telefonicznej wywnioskowałem że koleś jest pewny i uczciwy...
W tym tygodniu zgłoszę sprawę na policję dla reguły i na przyszłość nich inni mają problem z głowy.
Pozdrawiam
· Łącznie użytkowników: 24,115 · Najnowszy użytkownik: Ja
Czat
Musisz się zalogować, aby opublikować wiadomość.
Maniek91PL
06-11-2024 22:37
dzięki !
maxikaaz
29-10-2024 14:27
@Maniek91PL - Administration=> Admin Access, i tam masz "Allow Wireless Access" do zaznaczenia
Maniek91PL
26-10-2024 22:07
siemka! ktoś przypomni co się ustawiało jeśli nie mogę wejść od strony wifi do tomato? od lan działa
overflow2
04-10-2024 17:34
Kupowałem Asusy n10u albo n12d1 ale nie widzę ich, chyba już nie produkują, Chodzi o coś nowego i taniego. Transfery niewielkie.
maxikaaz
04-10-2024 09:38
@overflow2 patrząc po dostępności funkcji w nowych kompilacjach, to chyba nawet WRT54G/GL jeszcze ma OpenVPN, albo jakiś odpowiednik... zależy, na jakie transfery liczysz.
overflow2
30-09-2024 20:53
Jaki aktualnie najtańszy router do tomato do openvpn?
maxikaaz
27-07-2024 15:07
@servee - na początek router do rozebrania i obejrzenia, ciężko wróżyć tak tylko po objawach
maxikaaz
27-07-2024 14:55
@servee - cały kontroler nie pada tak sobie z powodu "zbiegu okoliczności", więc prawdopodobnie gdzieś przepięcie.
servee
25-07-2024 13:33
@maxikaaz: działało, aż pewnego pięknego dnia przestało działać. W tym dniu była też burza, ale to raczej zbieg okoliczności.
maxikaaz
25-07-2024 11:38
@servee - o ile problem jest w obrębie samych wyjść (dławiki, warystory), to naprawialne, ale jeśli w samym SoC - to nienaprawialne ze względu na koszta. A co było przyczyną?